D. van Oppen, 11-4-2021

Simone helpt mij altijd erg goed, Ze neemt de tijd voor de kat. Mijn kat is een erg moeilijke  kat om zelf te kammen, maar Simone blijft altijd erg rustig en heeft engelen geduld. Het lukt haar altijd mijn kat weer klitvrij mee naar huis te kunnen nemen.

 

Ashley Krebbekx, 11-03-2020

Altijd vriendelijk en geeft goede informatie en weetjes over de kat! werkt met passie en plezier. En heeft ook geduld met de kat, een andere omgeving is niet altijd fijn voor ze maar met haar raakte mijn Izzy snel op haar gemak.

 

Chris Heilig, 10-02-2020

De katjes zijn weer heerlijk in de watten gelegd! Ze zien er weer top uit!

 

Johan van o., 05-01-2020

zeer professioneel, en betaalbaar, dit is een fijn bedrijf die zijn vak verstaat.
En gaat zelfs verder, bijvoorbeeld als je door omstandig heden even niet bij je geliefde huisdier kunt zijn, dan zorgen zij voor de juiste oplossing.

 

Chantal Jansen, 21-11-2020

Bij Cherish bent u aan het goede adres voor de verzorging van uw katten. Simone is een echte kattenmama! Ze zorgt goed voor ze en heeft ervaring met diabeetkatjes of suikerkatjes. Deze katjes moet je goed in de gaten houden, 2x per dag insuline. Erop letten dat ze genoeg maar niet te veel eten etc. Ik ben er blij mee!

 Angelique Schutterop - 1-8-2019 17.00
Vorig jaar heeft Simone ons ontzettend geholpen met het verzorgen en oppassen van onze hond Bobby.
Simone is een lieve betrouwbare vrouw. Aardig en beleefd, komt haar afspraken goed na en ze doet veel in overleg.
Als uw beestjes ergens goed zitten is het wel bij Simone.

Anja van den Akker - 5-8-2019 14.03
Simone en Marcel hebben een weekend op onze 2 Ragdolls en hamster gepast. Voor een volgende vakantie gaan we zeker weer
gebruik maken van hun diensten! Na eerst persoonlijk kennis gemaakt te hebben met deze 2 lieve mensen wist ik dat onze dieren in goede handen zouden zijn. Tijdens ons weekendje weg kreeg ik netjes foto's en updates hoe het thuis was. Toen we thuiskwamen lag er zelfs een lief briefje op tafel om ons te bedanken voor het vertrouwen.
Het is zoveel fijner voor je huisdieren om ze thuis te laten in hun vertrouwde omgeving dan de stress van een pension en het is ook stukken goedkoper, 2 vliegen in 1 klap!

Chantal heilig - 16-08-2019 23.32
Bij Cherish bent u aan het goede adres voor de verzorging van uw katten. Simone is een echte kattenmama! Ze zorgt goed voor ze en heeft ervaring met diabeetkatjes of suikerkatjes. Deze katjes moet je goed in de gaten houden, 2x per dag insuline. Erop letten dat ze genoeg maar niet te veel eten etc. Ik ben er blij mee!

Stephanie Schutterop - 27-08-2019 17.49
Wij zijn enorm tevreden over Cherish! Ze hebben een week lang op onze vele dieren gepast( honden, paardjes, kippen, konijnen, poes en vogel) en het is allemaal super goed gegaan. Ik raad ze dan ook zeker aan! Super betrouwbaar en uitermate vriendelijk. Nogmaals bedankt!

Latoya Hoffmann - 22-09-2019 20.06
Ik kan Simone sterk aanraden als je met een gerust hart op reis wil gaan. Onze kat bleek net voordat we op vakantie gingen een blaasverlamming te hebben en heeft daardoor 2x per dag hulp nodig bij het ledigen van haar blaas en het toedienen van medicatie. Vanaf het aanmelden direct een reactie voor het maken van een kennismakingsgesprek zodat je alle informatie en afspraken kunt doornemen.
Simone, onze dierenoppas is een lieve, betrouwbare en vrolijke meid die vanaf het eerste moment direct contact zocht met onze katten en konijntjes. Ook haar partner Marcel helpt haar hier enorm bij en je merkt aan alles hoe enorm groot hun liefde voor dieren is.
Het voelde niet alleen voor ons goed maar ook voor de katten. Simone heeft ook gedurende onze vakantie foto's en filmpjes gemaakt van onze beestjes en naar ons opgestuurd, heel leuk.
Wat ons helemaal versteld deed staan is dat zelfs onze planten water hadden gekregen, zowel binnen als buiten. En dat het huis helemaal aan kant was toen we thuis kwamen. Ook had zij zelf contact opgenomen met de dierenarts om te overleggen of de pijnstilling van onze kat op een andere manier kon, zodat ze geen pijn had gedurende de dag.
Ik kan niets anders zeggen dan dat wij overtuigd zijn en hebben voortaan een vaste dierenoppas!
Simone & Marcel, nogmaals bedankt voor alles!

Familie Bolleman- 17-01-2020 11:01
heerlijk weekje op vakantie geweest.
Dankzij de goed zorgen van Simone voor onze poes Stitchie en de 2 konijnen van onze dochter Bollie en Auckje.
Simone heeft in die week onze diertjes heerlijk verwent.
Ze kwam 2X per dag langs om ze eten te geven,met ze te spelen en in de avond weer binnen te laten.
Ook diende ze medicijnen toe aan onze poes die op dat moment wat ziek was.
En hield ons op de hoogte hoe het genezings proces verliep.
Simone stuurde regelmatig een foto hoe het met onze kroost verliep.
Dit ervaren we als zeer professioneel en betrouwbaar.

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Simone.
En tot onze volgende vakantie.
Dikke kroel van Stitchie en de Bunny”S